Üdvözöljük weboldalunkon!

A TÁMOP-2.2.7-B-2-13/1-2014-0004 kódszámú "Békési Megyei Képzési Klaszter, avagy gyakorlatorientált ágazati szak- és felnőttképzési együttműködések a megye hátrányos helyzetű térségeinek felzárkóztatása érdekében" - elnevezésű projekt megvalósítása során készült el az E-tananyagok rendszere.

A projekt keretein belül 15 féle duális képzés valósul meg, ahol az egyenként 90 órás gyakorlatorientált képzések elméleti részét a Szent István Egyetem Gazdasági-, Agrár- és Egészségtudományi Kara oktatói tartották, a gyakorlatit pedig a Képzési Klasztert megalapító cégek oktatói.

A 15 képzési tananyagból 3 darabot készítettünk el e-learninges formában, ezek:

  • Környezetvédelem – fenntartható vízgazdálkodás mindenkinek
  • A bio-szemléletű gondolkodás fejlesztése
  • Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás

 

Az e-learning számos olyan oktatási lehetőséget kínál, ami érdekesebbé, izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszi a folyamatot, ezért a felhasználó nagyobb érdeklődést mutat a tananyag elsajátítása érdekében, és így az adott tananyag könnyedebben tanulható.

A hagyományos oktatási formákhoz képest az egyéni ütemezésnek köszönhetően minden tanuló a saját tempójában haladva sajátítja el tudásanyagot. Mivel a tanulás bármikor, bárhol elkezdhető és saját ritmusban lehet vele haladni, ezért nagyobb rugalmasság, hatékonyabb tanulást eredményez.

Regisztráljon és ismerje meg Ön is tananyagainkat!